Bistro Loora je smještena u samom središtu Đakova, na korzu. Svoja vrata smo otvorili 2019.godine, te vrlo brzo stekli popularnost među gostima. Također, smo osvojili i brojne nagrade,
te smo tako uvršteni u mnoge gastro vodiče kao restoran koji zaslužuje pažnju.
Odgovornosti i zadaci:
Usluživanje gostiju i komunikacija:
- Srdačno dočekivanje gostiju i pružanje vrhunske usluge prema definiranim standardima.
- Preuzimanje narudžbi te posluživanje hrane i pića s visokim stupnjem profesionalnosti.
- Odlično poznavanje jelovnika, vinske karte i prezentacije jela – na hrvatskom i engleskom jeziku.
- Aktivno sudjelovanje u dodatnoj prodaji i promociji restoranske ponude.
- Izdavanje računa u skladu sa zakonskim propisima te precizno evidentiranje svih narudžbi (hrana, piće, couvert).
Održavanje čistoće i higijenskih standarda:
- Održavanje čistoće šanka, poslužnog prostora, skladišta, toaleta te cjelokupnog inventara i opreme.
- Redovito poliranje pribora, postavljanje i raspremanje stolova.
- Briga o osobnoj urednosti i izgledu radne uniforme – uniforma mora biti čista, kompletna i u skladu s propisanim standardima.
Upravljanje resursima i opremom:
- Odgovorno skladištenje i upravljanje pićima te ostalim potrošnim materijalom.
- Savjesno korištenje inventara i radne opreme u vlasništvu tvrtke.
Suradnja i timski rad:
- Učinkovita i profesionalna suradnja s kuhinjskim osobljem i ostalim članovima tima.
Pogodnosti koje nudimo:
- Stabilno, sigurno i poticajno radno okruženje s fokusom na timski rad i međusobno poštovanje
- Ostvarivanje bonusa na prodaju određenih grupa artikala
- Mogućnosti profesionalnog razvoja i napredovanja unutar tima
- Osigurana radna uniforma u skladu s propisanim standardima
- Božićnica